Nosaltres, el Gabinet Mèdic del Berguedà

El Gabinet Mèdic del Berguedà és un ens multidisciplinari, sanitari i extrahospitalari format per diverses especialitats mèdiques i inscrit, autoritzat i acreditat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. A més, és un centre de reconeixement de conductors, autoritzat per la DGT, que realitza i emet els informes d’aptitud psicofísica obligatoris per obtenir o renovar els permisos de conducció, llicències d’armes , gossos perillosos, títols nàutics, etc.

El Gabinet Mèdic del Berguedà porta més de 30 anys d’experiència dedicats a l’assistència sanitària privada i treballa amb les principals mútues. Es va fundar l’any 1989 al passeig de la Pau, on va estar quasi 12 anys i on va anar creixent; L’any 2001 es va traslladar al carrer de Barcelona, 54, per poder continuar desenvolupant-se i abastar les noves necessitats del moment.

En l’actualitat, el nostre equip consta de quasi 40 especialistes (personal mèdic altament especialitzat, llicenciat i qualificat) de 22 àrees diferents.

Som un centre mèdic tradicional: no volem perdre l’essència d’un bon tracte personalitzat i treballem amb dedicació per oferir la millor assistència possible i intentar ser millors cada dia.

Les instal·lacions