Avís legal

OBJECTE

  El present avís legal regula l’ús i utilització al lloc web www.gabinetmedic.cat, del qual és titular GABINET MEDIC DEL BERGUEDA, SL (en endavant, Gabinet mèdic del berguedà).

  La navegació pel lloc web de Gabinet mèdic del berguedà li atribueix la condició d’USUARI del mateix i comporta la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest avís legal, advertint que aquestes condicions podran ser modificades sense notificació prèvia per part de Gabinet mèdic del berguedà, i en aquest cas es procedirà a la seva publicació i avís amb la màxima antelació possible.

  Per això és recomanable llegir atentament el seu contingut en cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts des d’aquest lloc web.

  L’usuari, a més, s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el present Avís Legal, i respondrà davant Gabinet  mèdic del berguedà o davant tercers, de qualssevol dany i perjudici que pogués causar-se com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

  Qualsevol utilització diferent a l’autoritzada està expressament prohibida, podent Gabinet mèdic del berguedà denegar o retirar l’accés i el seu ús en qualsevol moment.

  IDENTIFICACIÓ

   Gabinet mèdic del berguedà, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informa que:

   • La seva denominació social és: GABINET MEDIC DEL BERGUEDA, SL.
   • El seu nom comercial és: Gabinet mèdic del berguedà.
   • El seu CIF és: B62645072.
   • El seu domicili social és a: Carrer Barcelona, 54, Baixos – 08600 Berga – BARCELONA.
   • Està inscrita al Registre Mercantil de BARCELONA; Tom 33969, Foli 141, Secció 8, Full B-237269, Inscripció 2ª.

   Gabinet mèdic del berguedà, ostenta la següent autorització administrativa:

   • Autorització Nº Registre Sanitari E08580986, atorgada pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social (www.mscbs.gob.es) per a l’exercici de la seva activitat, l’òrgan encarregat de la seva supervisió del és el Departament de Salut, Generalitat de Catalunya (salutweb.gencat.cat).

   Els professionals sanitaris que exerceixen al nostre centre ostenten les següents titulacions i col·legiats:

   • Christian Canova-Calori Schenk; Col. Número 30391 al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Metge Especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia després de residència a la Ciutat Sanitària i Universitària de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona). Titulació expedida a Espanya.
   • Josep Gomá Sellart; Col. Número 12796 al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Metge Especialista en Medicina Interna per la Universitat de Barcelona i Llicenciat en Psicologia per la Universitat Nacional d’Educació a Distància. Titulació expedida a Espanya.
   • Josep Badal Lafulla; Col. Número 40457 al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Llicenciat en Medicina per la Univerdiad Autónoma de Barcelona i Metge Especialista en Oftalmologia rere residència a l’Hospital Vall D’Hebron de Barcelona. Titulació expedida a Espanya.
   • Francisco Javier Boada i Platja; Col. Número 8143 al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Metge Especialista en Aparell Circulatori per la Universitat Autònoma de Barcelona. Titulació expedida a Espanya.
   • Miriam Cano Martínez; Col. Número 9437 al Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Diplomada en Fisioteràpia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau de Reeducació del Sòl Pelvià per l’Escola Universitària de Ciències de la Salut de Manresa. Titulació expedida a Espanya.
   • Arnau Fargas Busquets; Col. Número 27462 al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Metge Especialista en Pediatria i les seves àrees específiques després de residència a l’Hospital Vall D’Hebron de Barcelona. Titulació expedida a Espanya.
   • Carles Espinosa Mondaza; Col. Número 838081340 al Col·legi Oficial de Podòlegs de Catalunya. Diplomat en Podologia per l’Escola Universitària d’Infermeria de la Univeritat de Catalunya. Titulació expedida a Espanya.
   • Arturo Argelaguer Martínez; Col. Número 18376 al Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Llicenciat en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya. Titulació expedida a Espanya.
   • Antonio Gallardo Casals; Col. Número 24316 al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Metge Especialista en Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu després de residència efectuada a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Barcelona. Titulació expedida a Espanya.
   • Pedro Ángel Giralt Celimendiz; Col. Número 29425 al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Saragossa i Metge Especialista en Reumatologia rere residència a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Titulació expedida a Espanya.
   • Jorge Grau Latre; Col. Número 10129 al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Metge Especialista en Angiologia i Cirurgia Vascular per la Universitat de Barcelona. Titulació expedida a Espanya.
   • José Mateos Ramos; Col. Número 10316 al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Metge Especialista en Urologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Titulació expedida a Espanya.
   • Pere Mir Batlle; Col. Número 28351 al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Metge Especialista en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica després de residència a l’Hospital Vall D’Hebron de Barcelona. Titulació expedida a Espanya.
   • Casimir Moneny Sánchez; Col. Número 26455 al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Llicenciat en Meicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Titulacions a Espanya.
   • Luis Antonio Yun Durán; Col. Número 21434 al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i Metge Especialista en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica. Titulació expedida a Espanya.
   • José Luis Sobrepera Bustamante; Col. Número 10628 al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Metge Especialista en Cardiologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Titulació expedida a Espanya.
   • Cristina Molina Martínez; Col. Número 37396 al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Mèdica Especialista en Otorrinolaringologia rere residència a l’Hospital Clínic de Barcelona. Titulació expedida a Espanya.
   • María Teresa Garriga Baraut; Col. Número 39423 al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Mèdica Especialista en Al·lergologia després de residència a l’Hospital Vall D’Hebron de Barcelona. Titulació expedida a Espanya.
   • Rosa María Leiva Oliva; Col. Número 24178. Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i Mèdica Especialista en Cirurgia Plàstica i Reparadora. Titulació expedida a Espanya.
   • Pilar Martínez Barchino; Col. Número 19708 al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i Mèdica Especialista en Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu expedit per la Direcció General d’Universitats. Titulació expedida a Espanya.
   • Estíbaliz Quesada Sales; Col. Número 34953 al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Mèdica Especialista en Obstetrícia i Ginecologia rere residència a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Titulació expedida a Espanya.
   • Raquel Molina Martínez; Col. Número 83686 al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona i Mèdica Especialista en Dermatologia Medico-Quirúrgica i Venereologia a Suècia i homologat pel Ministeri d’Educació (Direcció Gral. de Política Universitària). Titulació expedida a Espanya.
   • María Luisa Serrano Bartolomé; Col. Número 28867 al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona i Mèdica Especialista en Pediatria i les seves Àrees Específiques. Titulació expedida a Espanya.
   • Gemma Arqué Galera; Col. Número 10109 al Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Diplomada en Fisioteràpia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Tècnica superior en Documentació Sanitària pel Centre Docent López Vicuña de Barcelona. Titulació expedida a Espanya.
   • Maria Goretti Solà i Prat; Col. Número 13392 al Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Titulació expedida a Espanya.
   • Maria Monserrat Fuixench Soler; Col. Número 08-064167 al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona. Títol de Diplomada en la infermeria per l’Escola Universitària d’infermeria de València. Titulació expedida a Espanya.
   • Pol Pons Lladó; Col. Número 15078 al Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Graduat en fisioteràpia manual per la Universitat Autònoma de Barcelona. Titulació expedida a Espanya.
   • Roger Ferre Capdevila; Col. Número 2906 al Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Títol universitari oficial de diplomat en Fisiteràpia per la Universitat de Vic. Titulació expedida en España
   • José Rovira Rovira; Col. Número 16047. Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Titulació expedida a Espanya.

   COMUNICACIONS

    Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

    • Dofno: 938220707.
    • Email: gabinetmedic@gabinetmedic.es.
    • Adreça postal: C/ Barcelona, 54, Baixos, 08600 Berga. Barcelona.

    Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i el PROPIETARI DE LA WEB es consideraran eficaces, a tots els efectes, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.

    CONDICIONS D’ACCÉS I UTILITZACIÓ

     El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure i gratuït. No obstant això, Gabinet mèdic del berguedà pot condicionar la utilització d’alguns dels serveis oferts al seu web a la prèvia complementació del corresponent formulari.

     L’usuari garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a Gabinet  del berguedà i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

     L’usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis de Gabinet  mèdic del berguedà i a no utilitzar-los per, entre d’altres:

     1. Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l’ordre públic.
     2. Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, malmetre, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de Gabinet del berguedà o de terceres persones; així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals Gabinet mèdic  del berguedà presta els seus serveis.
     3. Intentar accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris o a àrees restringides dels sistemes informàtics de Gabinet mèdic del berguedà o de tercers i, si s’escau, extreure informació.
     4. Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de Gabinet del berguedà o de tercers.
     5. Suplantar la identitat de qualsevol altre usuari.
     6. Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició de, o qualsevol altra forma de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
     7. Recaptar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb finalitats de venda o altres de naturalesa comercial sense que hi hagi la seva prèvia sol·licitud o consentiment.

     Tots els continguts del lloc web, com textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, software, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat de la qual pertany a Gabinet  del berguedà, sense que puguin entendre’s cedits a l’usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús de la web.

     En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i efectuar, si s’escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s’instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap tipus d’explotació.

     Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat de Gabinet mèdic del berguedà, sense que es pugui entendre que l’ús o accés al mateix atribueixi a l’usuari cap dret sobre els mateixos.

     La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació queden prohibits.

     L’establiment d’un hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre Gabinet mèdic del berguedà i el propietari del lloc web en la qual s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació per part de Gabinet mèdic del berguedà dels seus continguts o serveis.

     Gabinet mèdic del berguedà no es responsabilitza de l’ús que cada usuari doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi en base als mateixos.

     EXCLUSIÓ DE GARANTIES I DE RESPONSABILITAT EN L’ACCÉS I LA UTILITZACIÓ

     El contingut del present lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que es garanteixi plenament l’accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic.

     Gabinet mèdic del berguedà exclou, fins on permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

     1. La impossibilitat d’accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l’existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició, als quals s’hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s’ofereixen.
     2. La presència de virus o d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
     3. L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el present avís legal com a conseqüència de l’ús incorrecte del lloc web. En particular, i a manera exemplificativa, Gabinet mèdic del berguedà no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

     Així mateix, Gabinet mèdic del berguedà declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d’aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d’informar a l’usuari sobre l’existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. Gabinet mèdic del berguedà no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, per la qual cosa tampoc serà responsable del resultat obtingut.  Gabinet mèdic del berguedà no es responsabilitza de l’establiment d’hipervincles per part de tercers.

     PROCEDIMENT EN CAS DE REALITZACIÓ D’ACTIVITATS DE CARÀCTER IL·LÍCIT

     En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i/o de la realització de qualsevol activitat a les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà d’enviar una notificació a Gabinet  del berguedà identificant-se degudament i especificant les suposades infraccions.

     PUBLICACIONS

     La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l’únic instrument que dona fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web s’ha d’entendre com una guia sense propòsit de validesa legal.

     LEGISLACIÓ APLICABLE

      Les condicions presents es regiran per la legislació espanyola vigent.

      La llengua utilitzada serà el Castellà.